واردات گوشت قرمز کشور ۱۴۰ هزار تُن کاهش یافت

معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حالی که سال قبل حدود ۱۷۰ هزار تُن گوشت قرمز وارد کشور می‌شد امسال این میزان با ۱۴۰ هزار تُن کاهش به ۳۰ هزار تُن رسیده‌است.

به گزارش روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان بوشهر به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی، مرتضی رضایی اظهار داشت: کاهش واردات گوشت قرمز از خروج یک میلیارد دلار ارز از کشور جلوگیری می کند.

وی افزود: با دست پُرکفایت تولید کنندگان و زحماتی که کشیدند، ضریب خوداتکایی در این بخش بسیار بالا رفته است.

وی اضافه کرد: قیمت گوشت قرمز تولید داخل از قیمت گوشتی که در برزیل به عنوان بزرگترین صادر کننده گوشت قرمز جهان عرضه می شود ارزان تر است و این برای کشور یک افتخار می‌باشد.

معاون وزیر جهاد همچنین با یادآوری اینکه کشور در موضوع کَره چندین سال وارد کننده بوده است افزود: در شرایطی که سالانه ۵۰ هزار تُن کَره وارد می کردیم در سال جاری این عدد کمتر از پنج هزار تُن است و نه تنها نیازی به واردات این محصول نیست حتی توان صادراتی نیز داریم.

HTML | DOM Window Print() method

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش