ساعت کار نانوایی‌‎های بوشهر تغییر می‌کند

ساعت کار نانوایی‌‎های بوشهر تغییر می‌کند
رئیس اتاق اصناف مرکز استان بوشهر گفت: برای تامین رضایت‎مندی هم استانی‌ها ساعت کار نانوایی‎‏های این استان از اول مهرماه تغییر می‎کند. مصطفی گراشی افزود: هم اکنون نانوایی‌ها در بوشهر ساعت پنج صبح پخت دارند که در این ساعت کسی خریدار نان آنها نیست. وی بیان کرد: با گذشت چند ساعت از آغاز به کار نانوایی شهروندان برای گرفتن نان به نانوایی می‏‌آیند و باید نان پخت شده قبلی کهسرد شده را …
ادامه مطلب

نیاز به نوسازی و علمی سازی کار و کسب بیش از هر زمان دیگری در بازار بوشهر احساس می شود

 نیاز به نوسازی و علمی سازی کار و کسب بیش از هر زمان دیگری در بازار بوشهر احساس می شود
اتاق اصناف مرکز استان بوشهر با کمک و همراهی نسل جدید و بومی دانشگاهیان توانست زمینه فعالیت علم محور چهار رشته تخصصی را فراهم کند.   به گزارش روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان بوشهر، مرکز علمی کاربردی اتاق اصناف مرکز استان بوشهر افتتاح شد. در این مراسم که با حضور معاون استاندار، فرماندار شهرستان بوشهر، مدیران کل، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر، هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز استان بوشهر …
ادامه مطلب

آخرین میخ به تابوت یک رسته صنفی توسط آموزش و پرورش

آخرین میخ به تابوت یک رسته صنفی توسط آموزش و پرورش
علیرضا مخبر بوشهری عضو هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز استان بوشهر و رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم التحریر و کتاب فروشان ضمن بیان این نکته که آموزش و پرورش به جای حمایت از کارآفرینی و اشتغال پایدار در صدد افزایش درآمدزایی است گفت: در حالی که کرونا باعث رکود تاریخی بر بازار نوشت افزار کشور شده است و در پی سردرگمی والدین و مدارس از شیوه تدریس و درس خواندن دانش …
ادامه مطلب

شرکت‌های دانش‌بنیان با اصناف بوشهر همکاری می کنند

شرکت‌های دانش‌بنیان با اصناف بوشهر همکاری می کنند
تفاهم‌نامه‌ اتاق اصناف و بنیاد نخبگان بوشهر نقش زیادی در ارتقاء جایگاه علمی بازار دارد.   رئیس اتاق اصناف مرکز استان بوشهر خبر از تفاهم‌نامه‌ای میان اتاف اصناف و بنیاد نخبگان بوشهر داد و گفت: به واسطه این تفاهم‌نامه، همکاری برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان و بازار و اصناف بوشهر ممکن خواهد شد. مصطفی گراشی اظهار کرد: ما به دنبال ارتقای جایگاه علمی بازار هستیم و در همین راستا جلسات متعددی برگزار و …
ادامه مطلب

مروری بر رعایت پروتکل های بهداشتی توسط صنوف

مروری بر رعایت پروتکل های بهداشتی توسط صنوف
سعید کشمیری دبیرستاد مبارزه با کرونا در استان:    بیشترین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در بین صنوف بین نانوایی های استان بوشهر در بین صنف نانوا مشاهده می شود. حدود هشتاد و پنج درصد فعالان این صنف پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند. میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در بازار ماهی فروشی و میگوفروشی‌ استان کمتر از پنجاه درصد است. این میزان کمتر از دیگر مکان‌های عمومی استان بوشهر …
ادامه مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش