مروری بر رعایت پروتکل های بهداشتی توسط صنوف

سعید کشمیری دبیرستاد مبارزه با کرونا در استان:

 

 بیشترین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در بین صنوف بین نانوایی های استان بوشهر در بین صنف نانوا مشاهده می شود. حدود هشتاد و پنج درصد فعالان این صنف پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند.

میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در بازار ماهی فروشی و میگوفروشی‌ استان کمتر از پنجاه درصد است. این میزان کمتر از دیگر مکان‌های عمومی استان بوشهر است.

 بیش از هفتاد درصد آشپزخانه‌های صنعتی، قنادی ها، شیرینی‌پزی‌ها و میوه فروشی های استان بوشهر  پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند.

 

HTML | DOM Window Print() method

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش